2 mražené filety z tresky
1/2 citrónu
2 snítky rozmarýnu
8 plátků zázvoru
olivový olej
1/2 citrónu
2 snítky rozmarýnu
8 plátků zázvoru
olivový olej
100 g krémových žampionů
3 stroužky česneku
1 lžíce másla
petrželka
3 stroužky česneku
1 lžíce másla
petrželka
3 hlávky pak choi
1 jarní cibulka
2 lžíce másla
1 jarní cibulka
2 lžíce másla
sůl, pepř
Rybu necháme při pokojové teplotě rozmrazit, osušíme pomocí papírových ubrousků. Osolíme, opepříme, poklademe plátky citrónů a zakapeme olivovým olejem. Dáme péct do trouby na 180 stupňů cca 20 minut.
Mezitím očistíme žampiony, které následně podusíme na másle a plátcích česneku. Dochutíme solí, pepřem a petrželkou.
Pak choi zbavíme vrchních listů, rozkrojíme na polovinu. Vaříme na páře. Na talíři zalijeme máslem s pokrájenou cibulkou. Dosolíme.
1000 KJ/porce
2 porce
35 minut
Žádné komentáře:
Okomentovat