300 g těstoviny (penne, farfalle apod.)
1 ricotta
1 žloutek
50 ml smetany
150 g mraženého hrášku
150 g šunky
100 g chedaru
1 jarní cibulka
snítky tymiánu
sůl, pepř
1 ricotta
1 žloutek
50 ml smetany
150 g mraženého hrášku
150 g šunky
100 g chedaru
1 jarní cibulka
snítky tymiánu
sůl, pepř
Těstoviny uvaříme al dente. V míse rozšleháme žloutek se smetanou, přidáme na drobno nakrájenou šunku a cibulku a hrášek (není nutné, aby byl rozmražený). Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Těstoviny promícháme se směsí v míse, dochutíme solí, pepřem a čerstvým tymiánem. Následně do nich opatrně vmícháme ricottu. Sypeme strouhaným chedarem. Pečeme v troubě cca 20 minut.
1900 KJ/porce
6 porcí, 30 minut
Žádné komentáře:
Okomentovat