400 g penne (nebo podobných těstovin)
100 g uzeného lososa
200 ml smetany
čerstvý kopr
šťáva z 1/2 citrónu
sůl, pepř
100 g uzeného lososa
200 ml smetany
čerstvý kopr
šťáva z 1/2 citrónu
sůl, pepř
Těstoviny dáme vařit do vroucí osolené vody (jako moře :)).
Lososa nakrájíme na kousky. Do pánve vlijeme smetanu a pomalu zahříváme. Jakmile začne jemně probublávat, přidáme rybu, sůl a pepř. Pomalu prohřejeme a zároveň redukujeme omáčku, aby měla hustší konzistenci. Na konci vaření vsypeme pokrájený kopr a dochutíme citrónovou šťávou.
Na pánev vložíme uvařené těstoviny a "obalíme" v omáčce.
4 porce
1950 KJ/porce
20 minut
Žádné komentáře:
Okomentovat