200 g celozrnných špaget
1 hlíza fenyklu
3 stroužky česneku
1 lžíce másla
2 rajčata
pepř, sůl
1 hlíza fenyklu
3 stroužky česneku
1 lžíce másla
2 rajčata
pepř, sůl
Špagety uvaříme dle návodu v osolené vodě.
Fenykl očistíme o vrchní listy a nakrájíme na plátky (nať si schováme na dozdobení). Rajčata nakrájíme na kostky, česnek na plátky.
Na másle zesklovatíme česnek, přidáme fenykl a po cca 3 minutách rajčata. Osolíme a opepříme. Vlijeme cca 1 naběračku vody z těstovin a necháme spojit v "omáčku".
Přidáme uvařené špagety a promícháme se zeleninou.
Na talíři zdobíme posekanou natí.
2 porce
1200 KJ/porce
20 min.
Žádné komentáře:
Okomentovat